Magamról

Üdvözlök mindenkit az oldalamon!

Ebben a részben magamról kellene írnom, hogy ennyi meg annyi ideje fotózom stb stb…. Ezt most kihagynám, illetve szívesen elmesélek mindent személyesen! Helyette inkább egy-két véleményt osztanék meg veletek, amelyeket korábbi kedves fotóalanyaim mondtak rólam:

“Zsolt volt a kellemes csalódásaim legjavának a habja (vagy a krémje?). Rendkívül alapos, körültekintő úriember, ami már az elején szemet szúrt a röpke 40 perces telefonbeszélgetéseinket látván, amik megelőzték a nagy napot. Kicsit meg is ijedtem, mi lesz, ha az esküvőn is ilyen bőbeszédű lesz, ne adj Isten összehaverkodnak a kamerással, a sógorral meg az anyóssal és a végén videó és kép nélkül maradok. Szerencsére ez csak egy volt a rossz rémálmaim közül, ugyanis Zsolt olyan volt az esküvőn, mint egy vállamon pihenő őrangyal, aki mindenre figyelt, szólt, ha elfeledkeztem valamiről, válaszolt, ha kérdésem támadt, egyébként pedig észre sem lehetett venni. Csak az esküvő után megkapott anyagból bizonyosodtam meg arról, hogy szinte mindenhol ott termett, amikor kellett. Bár egy fél év szaladt már el az esküvőnk óta, de ha el akarok érzékenyülni, akkor elég, ha ránézek a képeinkre, és újra átélem azt a csupasz boldogságot, amit aznap éreztem. Köszi Zsolt!”

Enikő & Tamás

“Nem is nagyon tudjuk szavakba önteni, mennyire nagyon tetszenek a képeink, amiket készített a Mi nagy napunkról. A slideshow egyszerűen varázslatos. A képek visszaadják az örömünket, boldogságunkat, szerelmünket. Rettentően élveztük a kreatív fotózást is. Értékelendő a profizmusa, kreativitása, pontossága, és a szuper beállításai…
A sok pozítív visszajelzés a képeink alapján mind az Ő munkáját dícsérik. Köszönjük felesége Csilla segítségét is, és várjuk a tavaszt a következő varázslatos fotózásra!”

Heni & Roland

“Azon szerencsések közé tartozunk, akik nem csak fotóst, de barátot is ismerhetnek személyében, így számos „első” képsorozatán szereplők lehettünk. Életünk legfontosabb eseményeit saját szemszögéből mutatta meg nekünk, megörökítette babavárásunkat, esküvőnket, első babás karácsonyunkat…. és még sorolhatnánk. Könnyű vele együtt dolgozni, hiszen a közös munka folyamán ugyan olyan nyugodt és türelmes, mint a privát életben. Nagyon sok szép – megörökített – pillanatot köszönhetünk neki.”
Ezúton köszönjük:

Petra & Krisztián

“Szerintünk az Ő varázsa,két dologban rejlik. Egyrészt a fotózás iránti szeretetében és szenvedélyében,ami körbefonja az egészet. Másrészt a rendkívül kreatív és izgalmas személyiségében, ami élménnyé varázsolja a fotózást és a képeiből is visszatükröződik. Ami számunkra a legjobb fotóssá teszi Őt, hogy hihetetlen gyorsan reagál és meglátja azt a tökéletes pillanatot, amit kell. Ezért van az, hogy a képei igazán ÉLNEK. Nagyon szerettük a közös “munkát” Vele és köszönjük a csodaszép fotókat. Ha a jövőben fényképészre lesz szükségünk, akkor már csak az időpontot és a helyszínt kell kiválasztanunk!!!”

Reni & Krisztián

“Feltörekvő tehetséghez képest már kiforrott a szeme. Ami különösen jó, hogy kreatív és ügyfélközpontú. Rugalmas és nem is a gép fényképez, hanem a személyisége! Ez különbözteti meg a “megélhetési” fotósoktól.”

Zsuzsa & Dávid

“Az esküvői fotós kiválasztása nálunk kardinális kérdés volt. Semmiképpen sem szerettünk volna bóvli, ízléstelen vagy iparos munkákat nézegetni életünk eddigi legcsodálatosabb napjáról. Mi hisszük, hogy a kép nem csupán kép, hanem kimerevített pillanat a hangulatok, érzések kavalkádjával – ennek a jegyében keresgéltünk. Zsolt a lehető legjobb választás volt: végig segítőkész és érdeklődő volt, s minden ötletünkre kapható volt. A Nagy Napunkon készített képei egyszerűen csodálatosak, és nagyon jól visszaadják az akkori hangulatot – a mai napig szívesen vesszük elő őket, és segítségükkel utazunk egy kicsit az időben. A beállított képek pedig életünk legcsodálatosabb fotósorozata lett – nem csupán szerintünk, hanem a családunk, barátaink is osztják ezt a véleményünket.
Meleg szívvel ajánljuk őt mindenkinek, aki igazi pillanatokat szeretne viszontlátni a képeken.”

Anna & Milán

“Köszönjük szépen a családi fotózást, ahol még az esküvőnk előtt megtapasztalhattuk, hogy a fényképezőgép nem harap. Hálásak vagyunk a csodaszép pillanatokért, amit megörökítettél nekünk, és örök emlékekké váltak.”

Larisa&Péter

http://www.facebook.com/SariZsoltPhotography