Larisa & Peti

   Larisával és Petivel még az esküvőjük előtt volt alkalmam megismerkedni egy családi fotózás keretein belül. Az esküvőjük napja remekül kezdődött, a készülődés nagyon jó hangulatban telt és már akkor kiderült számomra, hogy az esti buliban nem lesz gond a tánccal, hiszen már reggel táncra perdült a család apraja nagyja.

   A polgári szertartás egy különleges helyszínen, a röszkei óvodában volt megtartva. Larisa óvónő, ezért közel áll hozzá a helyszín! Utána még egy különleges, szívhez szóló szertartás következett, amit már a szegedi Kastélykert Fogadó udvarán tartottak.

   Ezek után jöhet a buli! Az este folyamán zajlottak az események, és eljött a menyasszony rablás ideje. 🙂  Még nem voltam olyan lakodalomban, ahol ennyire komolyan vették volna ezt a hagyományt, ugyanis egyszer csak azon kaptam magam, hogy a Hungi Vigadó (Szeged egyik felkapott szórakozóhelye) táncparkettjének közepén fotózom a “rablókat” és a menyasszonyt.

   A kreatív fotózást másik napra tettük és így feszültségmentesen/jókedvűen telt a fotózás, a Röszke környéki gabona táblákban!

Először egy werk kép a kreatív fotózásról:

Esküvő szeged fotózás kretív werk

 

A további képek a nagy napról:

Esküvő szeged fotózás készülődés Esküvő szeged fotózás készülődés Esküvő szeged fotózás készülődés Esküvő szeged fotózás készülődés Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás Esküvő szeged fotózás Esküvő szeged fotózás old timer Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás szertartás Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás lakodalom Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív Esküvő szeged fotózás kreatív